Jelenlegi hely

A rosszul elkészített öltöny 4 jele

A rosszul elkészített öltöny 4 jele

A rosszul elkészített öltöny 4 jele.

A Személyreszabónál nagyon sok időt töltünk azzal, hogy az öltöny tökéletes legyen az Ön testalkatához. Egy jól szabott öltöny kulcsa a tökéletes megjelenésnek, ám egy olcsó, rosszul elkészített öltönyben, úgy tűnhet, mintha az erősen viseletes lenne. 
Ezért összegyűjtöttük azokat a jeleket, amelyek segítenek elkerülni, egy selejtes öltöny megvásárlását.

Méretek:

Ha öltönyt keres egy különleges alkalomra és megtalálja ezeket a méretezéseket: small, medium, és large, akkor a lehető legrosszabb helyen keresgél.
Az öltönyöket sohasem szabadna így méretezni, hiszen így az esetek nagy százalékában nem fog az Ön testén megfelelően mutatni. 
Mindannyian más testalkattal rendelkezünk, így amikor nagyon kevés méret van, akkor látható, hogy azok nem a vásárlóra lettek tervezve, aki azt értékelné, ha tökéletesen állna rajta egy öltöny.

A maradék anyag hiánya:

A szövet a legdrágább része az öltöny készítésének, így ami miatt olcsóbbak bizonyos öltönyök, az az, hogy nem adnak további szövetanyagot az öltöny mellé, így a pontos méretre igazítást gyakorlatilag ellehetetlenítik. 
Ennek utána járhat, ha a nadrág részének az alját visszahajtja, akkor látható, hogy mennyi anyagot hagytak meg az esetleg átalakításhoz.
Egy megfelelő öltönynél minimum 5 cm anyagot kell, hogy meghagyjanak. 
Természetesen ezt a többlet anyagot a nadrág derekánál illetve ülepénél is meg kell hagyni, hogy igazítás esetén a legtökéletesebb eredmény el lehessen érni.

Hajtóka:
Míg a hegyes vonalak és a gyűrődéstől mentes anyag hibátlan megjelenést kölcsönöz, a hajtókánál sohasem előnyös, ha túlságosan levasalják.
Mindenképpen természetes vonalban, a gombok felé kell hajolniuk, és ez is egy jel, amivel meg lehet különböztetni egy drágább és egy olcsóbb öltönyt.

A zakó karkivágásának elhelyezkedése:

Mint ahogy korábban említettük, egy olcsó zakó általában rosszul áll különböző testalkatokon, és ahol ez különösen észrevehető az a hónalj része.
Ha túlságosan lent helyezkednek el, akkor egy ilyen hártyás kinézetet formálhatnak meg, amikor az ember felemeli a kezét benne, ez sugallja azt, hogy egy öltöny olcsó, és nincs jól kialakítva.
Amíg egy minőségi, személyre szabott öltönynél megfigyelhető, hogy a karkivágás mindig magasabban van, ám így is lehetővé téve a viselőjének a kényelmes mozgást a zakóban is.

Rosszul illeszkedő vállrész:
A vállrésze az öltönynek megfelelően kell, hogy illeszkedjen, minden kiemelkedés illetve deformálódás nélkül. Sok olcsóbb öltöny a vállrésznél felgyűrődik, ezzel egy nem épp elegánst megjelenést kölcsönözve Önnek, és ez sajnos elég gyakori probléma az öltönyviselés körében. A legjobb amit tehet, hogy elkerülje ezeket a problémákat, ha egy made to measure, vagy egy személyre szabott öltönyt választ. A Személyreszabónál biztosítjuk Önnek, hogy az öltönye tökéletesen fog illeni az Ön testalkatához.

Lépjen velünk még ma kapcsolatba, hogy segíthessünk Önnek!

info@szemelyreszabo.hu

Telefon: +36 30/945-3908