Jelenlegi hely

Rólunk

3D öltönytervező indítása

Magyarországon is megfigyelhető, hogy a tömeggyártás (konfekció méretek) teljesen ellehetetlenítik a hagyományos ruhagyártással foglalkozókat. Az Úri Szabóság, mint tevékenység és, mint fogalom is kihaló félben van. Elképzelésünk az volt, hogy megmentsük vagy legalábbis tartsuk a lelket a szakmában, amíg lehetséges. Ezen gondolatokból született a megoldás, amely ötvözi a régi értékeket a xxi. századi technológiával: Manufaktúraként minden munkafolyamatot kézzel végzünk öltönyeinken, ugyanakkor kifejlesztettük Magyarország első 3D öltönytervezőjét, melynek segítségével bárki megtervezheti sajátját.

Célunk, hogy ne csak tökéletesen illeszkedő és kiváló alapanyagokból készült öltönyt adhassunk át, hanem tradíciót, szenvedélyt és életérzést is.

Öltönyeink a múlt értékeit testesítik meg a jelenben. Szeretnénk, ha az elismerést nem csak a márkanév, hanem a befektetett munka minősége jelentené a fogyasztók gondolataiban. Az elegancia nem csak pénztárca, beosztás vagy lakóhely függő. Az elegancia attitűd.

„Nincs az a vallás, amely olyan lelki békét ad, mint a jólöltözöttség.” (Herbert Spencer)

6 érv mellettünk:

1. Munkahelyi / Otthoni konzultáció: Az ügyfeleinkért teszünk mindent. Tudjuk, hogy mennyire elfoglaltak, ezért alkalmazkodunk beosztásukhoz. A megrendelő által megjelölt címre személyesen megyünk ki. Így otthonuk kényelméből vehetik igénybe prémium szolgáltatásunkat. Az öltöny készítése alatt szükséges próbákat is a megadott címen végezzük el, valamint a személyre szabott kész öltöny átadása is az ügyfél kívánsága szerint történik.

2. Válogatott alapanyagok: több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött volt időnk kiválasztani azon beszállítókat, akik illeszkednek az általunk képviselt minőségi feltételekhez. A cérnától kezdve, a gombokon át, a textilig minden összetevő első osztályú.

3. Tapasztalat: az évtizedek alatt találkozhattunk és elsajátíthattunk új technikákat és technológiákat, dolgozhattunk híres szabómesterek iránymutatásával és megismerhettünk számos igényt és elképzelést az ügyfeleink oldaláról.

4. 3000 anyagminta: nálunk mindenki megtalálhatja a hozzá és az alkalomhoz leginkább illő anyagot az öltönyéhez. Minden megrendelő különbözik, nem csak méretekben, de ízlésben is. Ezért kell, hogy legyen elegendő választási lehetőség.

5. Styling: sokan tanácstalanul keresnek fel minket, nem tudják mit szeretnének igazán, vagy milyen öltöny illene nekik a legjobban. Mi időt szánunk megrendelőinkre, hogy megismerjük őket és szokásaikat. Ezután készítjük el nekik egyedi öltönyüket, ami így tökéletes megformázása lesz egyedi stílusuknak és személyiségüknek.

6. Hazai: úri szabóságunk hazánkban bejelentve készít személyre szabott öltönyöket magyar szakemberekkel.