Jelenlegi hely

Öltönyök minden alkalomra

Úri szabóságunkban különféle alkalmakhoz illő öltönyt készítünk. Az élet számos területe és pillanata külön öltönyt érdemel.

1. Öltöny a sikeres üzlethez: Amit az ember visel a munkahelyén, annak nagyobb hatása van, mint gondolná. Egy stílusos, tökéletesen személyre szabott és egyedi öltöny professzionalizmust sugall, benne megjelenve garantáltan eléri a kívánt hatást. Akár konferenciáról, kongresszusról, kiállításról vagy nemzetközi utazásról van szó, a mi öltönyeinkben tökéletes benyomást kelthet. A testre szabott öltöny elengedhetetlen része az üzleti ruhatárnak, mely segít tükrözni a személyiséget és láthatóvá teszi az egyediséget.

2. Öltöny, ami elég jó, hogy megházasodjon benne: Az esküvő az egyik legemlékezetesebb nap egy ember életében, mi pedig az alkalomhoz illő esküvői öltönyt készítjük el a vőlegénynek és a vőfélynek is. A nagy nap stílusjegyeit, az esküvő témáját, az elképzeléseket és a lehetőségeket mérlegelve készítjük el személyre szabott öltönyét, ami egy életen át elkísérheti.

3. Öltöny formális alkalmakra: Egy igazán elegáns és alkalmi összejövetel nagyszerű lehetőség arra, hogy egy bespoke öltönyt készíttessen magának az ember. A konfekció méret egyszerűen nem elég egyedi, nem megfelelően illeszkedik és nem tudja azt a hatást kelteni, mint a személyre szabott öltöny. Kézzel készített öltönyeinkben kényelmesebbnek, elegánsabbnak és magabiztosabbnak érezheti magát.

Ha jól néz ki, jól is érzi magát és ez a cél.

<< Öltönytervező indítása >>

Öltöny formális alkalmakraÖltöny a sikeres üzlethezEsküvői öltönyök