Jelenlegi hely

Faq

Mennyi idő alatt készül el a ruha?
Öltönyeinket több évtizedes tapasztalattal rendelkező szabómester készíti el egyedi méretekre, mely művelet precizitásából adódóan időigényes. Általában 2 hónapos teljesítéssel vállaljuk a megrendeléseket, ezt az időtartamot a különleges igények megnövelhetik. Ha Önnek rövid határidővel kell a személyre szabott öltönye, vegye fel velünk a kapcsolatot a lehetőségek egyeztetése végett.

Mennyire illeszkedik majd a testalkatomhoz az öltöny?
Annál tökéletesebb lesz a ruha minél több testalkati jellemzőt ismerünk a megrendelőről. A makulátlan illeszkedés érdekében a legcélszerűbb, ha személyes méretvételt kér és egyszer próbára is jelentkezik. Azon ügyfeleinknek, akiknek nincs idejük erre, lehetőségük van saját maguk méretvételére, melyhez segítséget nyújt képes és videós iránymutatónk. A testalkatra szabás leghatékonyabbá tételeként fényképeket is feltölthet magáról az ügyfél.

Mi történik, ha valahol nem úgy áll az öltöny, ahogy kellene?
Személyreszabott öltönye elkészítése alatt lehetősége van egyszeri vagy kétszeri próbára, ami elősegítheti a legtökéletesebb passzolást. Ha nem szeretné igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat, akkor is nyugodt lehet, öltönyében sokkal jobban fog mutatni, mint bármelyik konfekció méretűben, hiszen mi az Ön egyedi méreteire varrjuk meg azt. Ha valamiért a végeredmény mégsem nyeri el a tetszését, azon leszünk, hogy a lehető leghamarabb orvosoljuk a problémát.

Ennyi az összes textil, amik közül válogatni lehet?
A 3D öltönytervezőben rengeteg munkánk és fejlesztésünk áll. Jelenleg 75 különböző színű mintából válogathat, amit idővel folyamatosan bővíteni fogunk. Műhelyünkben több, mint 500 féle mintából választhat, ha nem talált tetszésének megfelelőt a 75 leggyakoribb szín között.

Csak a tervezőben felkínált opciókat tudják megvalósítani?
A programot úgy alakítottuk ki, hogy az általánosságban legtöbbet használt/igényelt opciókat tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz minden lehetséges variációt, bármilyen egyedi igénnyel kiegészítheti rendelését, amit legjobb tudásunkhoz híven fogunk kivitelezni. Ossza meg velünk elképzelését és segítünk megvalósítani azt!

Ha maradt volna megválaszolatlan kérdése, kérjük forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön!
Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb tudjunk szolgálni a válasszal.